Alisson viste også at keepere kan score. (foto: liverpool, twitter)

Sam Allardyce startet søndagen og gjorde det han digger å gjøre: Ødelegge dagen for Goliat-klubbene i Premier League.

Hal Rogson-Kanu sørget for 1-0 ledelse over ekstremt pressede Liverpool etter kvarteret. Mo Salah sørget for at de røde gikk til pause med 1-1, men for Klopp og gjengen er poengdeling ingen vei til spill i Europa neste sesong.

Les: Arsenal ønsker seg Sander Berge

Da kampen gikk inn i femte minutt på overtid i andre omgang med fortsatt 1-1, hadde de engelske journalistene allerede tastet inn overskriften KRISE FOR LIVERPOOL!

Så skjedde noe for første gang i Liverpools historie. Alisson ble veivet opp i angrep, steg opp i lufta på corner – og headet ballen nyyyydelig inn til scoring.

Matchvinner på solid overtid.

OptaJoe måtte sjekke statistikken og fant til slutt ut at det aldri har skjedd før i klubben som ble stiftet i 1892.

Alisson står dermed med Champions League-tittel, Premier League-tittel og som mestscorende keeper i klubbens historie. Med én scoring.

Selv Virgil van Dijk hadde ikke gjort det bedre.

Les: Har bestemt seg for å ikke kjøpe fri kriselån