Vil nok helst bli der han får minst kjeft.

Før sesongen da Manchester United lånte ut floppen Alexis Sanchez til Inter Milan, var det en nødløsning som sørget for en reduksjon i løpende kostnader, men viktigst det ga nyankomne fast manager Ole Gunnar Solskjær mulighet til å bygge opp laget på nytt. – Hva som ville skje med Alexis Sanchez i Italia var underordnet.

Vel på plass i Inter Milan klarte ikke Antonio Conte heller å hente ut det nivået som Sanchez viste for Arsenal og for det chilenske landslaget. For bare noen uker siden var det overhodet ikke aktuelt for Inter Milan å gjøre om låneavtalen permanent, ei heller forlenge den.

Les: Mundo Deportivo: Xavi er kalt inn til Barcelona

Ole Gunnar Solskjær vil «hjemme» på Old Trafford prøvde å overbevise seg selv og alle andre at de var klare til å løfte sin flopp tilbake i form. Alexis Sanchez koster alt for mye til å sitte på benken.

Nå har det imidlertid løsnet, samspillet med Romelu Lukaku og Lautaro Martínez fungerer meget godt og nå er låneavtalen forlenget og Inter Milan ønsker å kjøpe Alexis Sanchez ut fra Manchester United.

Antonio Conte vil neste sesong utfordre Juventus for Serie A gullet og ser absolutt nytten av Sanchez, I følge Goal har Inter Milan kommet med et bud på 20 millioner euro.

Les: Mohamed Elyounoussi håper på Fraser Forster deal