Blir med på reisen. (foto: united, twitter)

Alexis Sanchez har etter et vellykket Copa America skjønt han trenger å bygge opp igjen sin karriere og image og han ser at Ramon Sanchez-Pizjuan Stadion er stedet å gjøre det. 

Alexis Sanchez’s agent har gjennomført samtaler med Sevillas direktør for fotball Monchi, ifølge rapporter i Spania. (Den tidligere keeperen som stod hele sin karriere mellom stengene for Sevilla, kom «hjem» i april. Han kom fra stillingen som sportsdirektør i Roma)

Les: Bekreftet: Juventus har hentet makkeren til Matthijs de Ligt

Den tidligere Barcelona-stjernen har for å si det forsiktig ikke slått helt til i Manchester United siden han ble med i klubben fra Arsenal januar 2018 – hans enorme lønn vil være et problem for enhver klubb og det vanskeliggjør en overgang.

Men ifølge Don Balon har samtaler mellom Sanchez’s agent og Monchi funnet sted hvor Alexis Sanchez godtar en massivt redusert lønnsslipp for å flytte til La Liga-gigantene.

Mens detaljer på dette tidspunktet er sketchy over hvilket avgift de måtte betale United, har det tidligere vært rapportert at de røde djevlene ville tillate Sanchez å flytte på et lånearrangement hvis en klubb viser seg villig til å ta på seg hans enorme lønninger.