Mr. Norwich.

Etter en tett og intens kamp hentet Norwich tre meget viktige poeng da de slo Leicester med 1-0 i fredagens Premier League-kamp. – Dette samtidig som alle de nærmeste lagene over dem på tabellen gikk på et tap.

Leicester var uten en skadet Jamie Vardy da de besøkte Premier League-bunnlaget Norwich fredag ​​kveld-

Kampen startet i høyt tempo, med begge lag tydelig klare for å sette et tidelig mål, dog tok det lang tid før det kom.

Alexander Tettey ble banens beste i en kamp som Leicester var klare favoritter til.

Leicesters Dennis Praet prøvde først med et langskudd, som imidlertid satt rett i hendene på Tim Krul.

I den andre enden klarte ikke Teemu Pukkis gjennombrudd å treffe målet.

Selv om Norwich holdt godt fast på ballen i løpet av denne perioden, fortsatte Leicester å være giftige på sine raske overganger.

Ricardo Pereira fant Praet, men avsluttet utsiden av stolpen. Kelechi Iheanacho hadde også en stor sjanse kort tid før pause, men spissen som erstattet Vardy sendte skuddet sitt forbi målet.

Den høye intensiteten av den tvetydige affæren fortsatte etter bruddet. Ikke mange minuttene før Iheanacho hadde ballen i nettet, men målet ble avblåst etter VAR da den helt riktig traff armen før han scoret.

Etter en times spill måtte Kasper Schmeichel virkelig strekke seg for et skudd fra Ondrej Duda.

Noen minutter senere var det Duda igjen som fikk muligheten da han ble spilt fri foran mål. Med tjue minutter igjen kunne Schmeichel imidlertid ikke gjøre noe da Jamal Lewis sto umarkert i boksen og sendte Max Aarons fine innlegg inn i mål.

Til tross for massivt Leicester-press i sluttstadiene, klarte ikke gjestene å utligne, og bragte dermed Norwich tre viktige poeng i kampen for å overleve.

Norwich har nå fire poeng opp til lagene over nedrykksstreken, mens Leicester fortsetter å være nummer tre i serien.