Alarmklokkene kimer etter Napoli legger ut stjerner til salgs

6240
Døren er visst ikke helt lukket i Napoli.

Sett ut ifra tidligere interesse og avslag fra Napoli er vi rimelig sikre på at alarmklokkene kimer hos flere Premier League klubber etter at Serie A giganten har bestemt seg for å selge ikke bare en, men tre av sine toppstjerner i sommer.

Ifølge Area Napoli er behovet stort for å cashe inn noe som gjør at de har lagt ut Kalidou Koulibaly, Allan og Hirving Lozano. – Forholdet mellom toppsjefen Aurelio De Laurentiis og spillere er ikke det beste, så det er ikke bare økonomiske grunner for salget.

Les: Inter i forhandlinger – godtar ikke å være lillebroren til Juventus

Torino-spissen Andrea Belotti og Sassuolo-vingen Jeremie Boga er på manager Gennaro Gattuso sin ønskeliste, men først må de selge spillere. – I tillegg til de som klubben regner med å få mest igjen for har de lagt venstreback Faouzi Ghoulam ut for salg.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har lenge vært en beundrer av Senegal midtback Koulibaly og ser på at som en mulig partner med Harry Maguire i hjertet av Uniteds forsvar. Det blir ikke billig, 28 åringen er ventet å bli solgt for rett under en milliard, noe som trolig alt alt for mye for Everton som også har meldt sin interesse. S

Toffees-sjef Carlo Ancelotti vil også følge nøye med på utviklingen i sin gamle klubb, men må handle spillere som er noe billigere, Tottenham-målet Allan og Lozano er «innafor»

Tuttomercatoweb skrev nylig Ancelotti hadde ringt Allan om en overgang. Il Mattino har også skrevet at Goodison Park var et «sannsynlig» neste stopp for spilleren.

Når det gjelder Lozano, er Mexico-angriperen godt kjent med Everton-direktør for fotball Marcel Brands, de to «jobbet» sammen i PSV Eindhoven.

Ancelotti selv ledet alle tre i løpet av sin korte opphold som Napoli-sjef.