Bilde: Viasat: To gode venner: Neymar og Kylian Mbappe

Den søkkrike eieren av Paris Saint-Garmain Nasser Al-Khelaifi har gjort ekstremt mye for fransk fotball og Ligue 1. – Ved å sprøyte milliarder inn i Paris-klubben og gjennomføre en sterk sosial profil i alt klubben gjør samtidig som han henter og lager superstjerner er ikke lenger Ligue 1 lilleputt blant de fem store ligaene.

Nasser Al-Khelaifi er sikker på at Neymar og Kylian Mbappe vil være Paris Saint-Germain ut sine karrierer.

Paret var nøkkelen da PSG gjennomførte et sent comeback mot Atalanta og nå er videre til semifinalen i Champions League.

Les: Sjokkmelding: Diskuterer Ronaldo akkurat nå

«Ney, med Kylian, er blant de beste spillerne i verden,» sa Al-Khelaifi til RMC Sport etter kampen da han ble spurt om sine stjerner. «Han er i topp tre.» Neymar var kampens mann, han var flott. «Han og Kylian vil aldri dra.» De vil bo hos PSG. «

PSG hadde kommet til kort flere ganger i «knockout» rundene av Champions League, men nå har de kommet til de fire siste for første gang siden 1995.

«Vi skal feire i kveld, men i morgen skal vi tenke på semifinalen,» la klubbpresidenten til. » Vi må endre mentaliteten til spillerne, laget og media fordi alle tviler på PSG. «Dette er en spesiell dag for oss, jeg er veldig stolt av spillerne og de ansatte.» Det var ikke lett etter at ligaen ble suspendert.» (Ligue 1 var den eneste av de fem store ligaen som stoppet midt i og ikke fortsatte etter en corona-pause)

Les: Adama Diomande ser seg nødt til å trekke seg