Donny van de Beek stolt av drakta

I sommer var den 22 år gamle Ajax-stjernen Donny van de Beek aktuell for en overgang til Liverpool, men han ble priset ut. 

Den angripende midtbanespilleren var et mål for Liverpool manager Jurgen Klopp, ifølge FcInterNews, men interesse fra Tottenham Hotspur, Real Madrid, Barcelona og Inter Milan gjorde at den nederlandske klubben ikke ville fire på prisen på 80 millioner euro.

Les: Daily Express: Har muntlig avtale med Mario Mandzukic

Det var en strålende sesong for Donny som inkluderte 17 mål og 13 assist i alle konkurranser, ettersom det nederlandske laget nådde semifinalen i Champions League og ryddet opp i Eredivisie, krevde de 80 millioner euro for spilleren.

Van de Beek er i form i år også så langt denne sesongen har det blitt tre mål og seks assistt.

Ajax jobber med å forlenge Van de Beeks kontrakt, som utløper i 2021, med to år, og rapporten hevder at det skal være satt inn en «gentleman’s Agreement» som gjør at han kan gå videre for en fast pris neste sommer.

Les på Popidol: Har vi virkelig lyst til å se Iron Man som Dolittle?

Bare forrige uke mistet Manchester United interessen for Van de Beek – etter å ha blitt sitert 100 millioner pund prislapp av de nederlandske gigantene hvis de ønsket å signere ham i en januar-avtale. – Daily Mirror hevder at Manchester United på tampen av overgangsvinduet kunne få en deal på 35 millioner pund, den kraftige prisøkningen på 65 millioner pund er en stor pille å svelge, selv om Manchester United som har en stor lommebok.

De skriver også at Inter Milans sportslige leder Piero Ausilio fortsatt i kontakt med agenten til Van de Beek , mens Sport Witness rapporterer at Spurs og Manchester United fortsatt er «veldig interessert» i spilleren.