Philippe Coutinho og agent Kia Joorabchian

Philippe Coutinho skal ifølge agenten hans Kia Joorabchian være ganske tent på ideen om å komme tilbake til Premier League.

I fire og en halv sesong var Philippe Coutinho et spennende bekjentskap for Premier League, brasilianeren var strålende, med lissepasninger og ekstraordinær teknikk. – Og så lange han «litt bølger» da han meldte overgang til Barcelona.

Les: Chelsea er ikke alene om å ønske seg Philippe Coutinho

Siden reisen til Barcelona og Bayern München, hvor suksessen har vært litt vanskeligere å få øye på, og derfor ser det ut som et klubbskifte denne sommeren for 27 år gamle Coutinho.

Den brasilianske agenten Kia Joorabchian, som selv er uttalt Arsenal-supporter, sier Premier League er et reisemål for Coutinho, og at han ikke nødvendigvis stopper på Emirates.

«Jeg har ikke noen preferanser for hvor spillerne skal. Jeg prøver ikke å presse noen inn i en eller annen klubb. Alt er mulig», sier han, ifølge Sky Sports og fortsetter:

Etter Champions League-spillet han spilte i England (mot Spurs, red.), Hadde vi en lang snakk om det.

Les: ESPN: Alexis Sanchez nekter

Premier League er en liga han alltid har elsket og hatt glede av å spille i, og han vil sannsynligvis gjerne komme tilbake og spille i den.

Men spørsmålet er hva som vil være den økonomiske situasjonen til de forskjellige klubbene, inkludert Barcelona og Premier League-klubbene, når denne pandemien er over.

Coutinho skal etter planen returnere til Barcelona etter denne sesongen. Han har tre år igjen av kontrakten sin i Barcelona.