Måtte ta "til takke med" Fabinho. (foto: liverpool, twitter)

Nå er det riktignok en agents oppgave å skape bevegelse og interesse for sine klienter, men vi velger å ta den ivorianske landslagsspillerens agent på ordet.

Den allsidige Jean-Philippe Gbamin har imponert for Mainz forrige sesong og er en spiller som kan levere både i forsvaret og sentralt på midtbanen.

Dette er en kvalitet Jürgen Klopp er kjent for å verdsette, så det er ingen overraskelse at Liverpool-manageren har vært i hælene på 23-åringen.

Gbamin er med i troppen til Elfenbenskysten i Africa Cup of Nations som starter på mandag, og har gitt agenten en passende talerstol.

-I januar 2018 ringte Klopp til Mainz og ønsket å hente ham som sentral forssvarsspiller, med mulighet for å settes inn på midtbanen ved behov, sier agent Bernard Collignon ifølge tyske fussballtransfers.com.

Les: David Beckham med sin første storsignering for Inter Miami

Men Mainz var midt inne i en nedryksstrid og var lite lystne på å slippe spilleren.

-Dermed ble det Fabinho som ble hentet til Liverpool, fortsetter Collignon.

Les på Popidol: Endelig kunne Bob Marley juble – fotballgleden lever!

Betyr dette at Klopp har avsluttet jakten på Gbamin?

-Jeg har hatt møter med Liverpool, Tottenham, Arsenal, Everton og mange andre klubber. Han er på ønskelisten deres, men han er ikke helt øverst, fordi den beste posisjonen på banen for ham er ikke helt fastlagt, avslutter agenten.

Les på F7: Nå kan du leie ditt eget båtvrak

Gbamin kom til Lens som ungdomsspiller, og spilte seg etterhvert både inn på A-laget og som fast inventar i troppen til de franske U-landslagene.

I 2016 ble det Mainz og neste år «overgang» til Elfenbenskystens landslag.

Agenten sier klienten er klar for større utfordringer, og bruker interessen fra toppklubbene til å sette markedsprisen til rundt 600 millioner kroner.

Vi får håpe 23-åringen bruker utstillingsvinduet i Africa Cup på en overbevisende måte.

Fortsatt interessert, Jürgen?

Les: Roy Keane: «Å jobbe med Martin har vært en utrolig erfaring»