Adama Diomande

Den 31 år gamle angrepsspilleren Adama Diomande burde etter vår mening benyttes mye mer på det norske landslaget, han er, akkurat som laget han nå fikk sin debut for en løve som kjemper fra fløyta går til kampen blåses av. (Har 11 A-landskamper for Norge og ett mål)

Siden i fjor høst, etter han ble løst fra kontrakten med MLS-klubben Los Angeles har Adama vært uten klubb frem til februar. – I dag fikk han sin debut for Cangzhou Mighty Lions og beviste sin verdi med å score et mål.

Les: Schalke 04 fikk den siste fotballspikeren i kista

Qingdao fc 2 – 1 Cangzhou Mighty Lions

Diomande var våkent framme inne i feltet og skled inn utligningen til 1-1 for sitt nye lag etter 67 minutter, dessverre satte Dejan Radonjić inn vinnermålet for Qingdao bare to minutter senere.

Adama Diomande begynner å bli en erfaren mann, han spilt for Lyn, Skeid, Hødd, Strømsgodset, Dinamo Minsk, Stabæk, Hull og Los Angeles. – Før han dro til Kina, satte han forventningene til Stabæk fansen i høygir ved å trene sammen med klubben på Nadderud.

Les på F7: Ferrari skal bygge elbiler