Ada Hegerberg ble tidenes første kvinnelige vinner av Ballon d’Or, men ble ikke tildelt plass på ”Årets lag” i Norge. Europas største nettspillselskap tror hun kan vinne flere priser på Idrettsgallaen 5. januar.

Idrettsgallaen 2019 har ennå ikke offentliggjort de nominerte til sine tolv priser, men som tidenes første kvinnelige Ballon d’Or-vinner er Ada Hegerberg en kandidat man ikke kommer unna å vurdere. Spillselskapet Unibet mener Hegerberg har gode muligheter til å motta minst én pris.

Les: Barcelona har lagt inn bud på dansk spiller

-Vi tror neppe juryen på Idrettsgallaen gjør samme tabben som de kvinnelige fotballspillerne, og kommer utenom Hegerberg når årets beste utøvere skal kåres. Vi tror hun er aktuell i hele fem kategorier, og at hun har ganske gode muligheter til å mottaminst én pris. Med tanke på hvor mange som blir nominert totalt, vil dette sannsynligvis plassere henne helt i toppen blant favorittene i flere kategorier når listene slippes. Men det er vanskelig å sette henne som klar favoritt til å vinne priser, i og med at de nominerte ennå ikke er offentliggjort. forteller Steffen Løvholen, PR Manager i Unibet Norge.

Spillselskapet mener Hegerberg ligger spesielt godt an i kampen om ”Utøvernes pris” og ”Årets kvinnelige utøver”, men har ikke troen på at hun skal utnevnes til ”Årets forbilde”.

-Vi blir jo minnet på konflikten mellom Hegerberg og Fotballforbundet jevnlig, og Idrettsgallaens  jury tør neppe mene at et verdig forbilde bør bryte med landslaget. Men hun blir nok behørig feiret på Idrettsgallaen likevel, avslutter Løvholen.

Odds på Ada Hegerberg, Idrettsgallaen 2019:

Årets kvinnelige utøver – 4,00

Utøvernes pris – 5,00

Årets lagspiller – 8,00

Årets navn – 12,00

Årets forbilde – 12,00