Achraf Hakimi takker fansen

Den spansk/marokkanske midtbanespilleren Achraf Hakimi har rukket å bli 22 år gammel. – Han startet ut i Real Madrid sin ungdomsavdeling for seks år siden, og har blitt bare bedre og bedre siden da.

I går satte han seg på flyet til Paris med Serie A tittelen i lomma etter en strålende sesong med Inter Milan. – Det var på tide å dra videre. – Etter han klarerte den medisinske testen tidligere i dag er overgangen på plass, en overgang som sender 60 millioner euro til den slukne klubbkassa til den italienske seriemesteren.

Les: Mohamed Salah holdes hjemme

Inter Milan bruke 41 millioner euro i fjor sommer da de kjøpte Achraf Hakimi fra Real Madrid. (Sesongen 2019/20 var han på utlån hos Borussia Dortmund).

Hakimi scoret syv mål og satte åtte assists i forrige sesong og var essensiell i Inter Milan sin første Serie A-tittel siden 2010.

«Jeg føler en stor følelse av stolthet»

Nå vil han vinne med Paris Saint-Germain.

«Etter Spania, Tyskland og Italia, gir Paris Saint-Germain meg sjansen til å oppdage et nytt mesterskap med en av de mest prestisjefylte klubbene i verden.»

Les: Briljante Lionel Messi kan bli første som får over en milliard i lønningsposen

Det er ikke en klubb på planeten som ikke kan tenke seg å signere Achraf Hakimi, representanter for alle de store har vært på besøk og når valget falt på Paris Saint-Germain var det for å bli en del av verdens beste angrepsrekke. Chelsea skal ha vært en av de som var aktuelle helt til det siste.

Han er den siste iøynefallende signeringen av Mauricio Pochettinos PSG, som gikk glipp av fjorårets Ligue 1-tittel til Lille, etter Georginio Wijnaldums ankomst på en gratis overføring fra Liverpool.

Achraf Hakimi har signert 5-årskontrakt med den franske storklubben.