Paolo Maldini drar ingensteder.

For en del sesonger siden kokte det i den rød/sort-stripete delen av Milano. Paulo Maldini ble hentet inn i 2019 av de nye eiere for å rydde opp. Den tidligere storklubben klarte ikke å holde følge med Juventus og de andre største rivalene. Zlatan vil sikkert si at det var hans retur til klubben som gjorde den store endringen, vi vil gi en stor del av æren for forrige sesongs Serie A-tittel til Maldini.

Det italienske fotballikonet har tålmodig jobbet som sporting strategy and development director med å bygge opp troppen til å holde hele sesongen og tiltrekke seg de beste spillerne. 54-åringen har selv stått i 902 kamper (1984 – 2009>>) i Milan-drakta og hentet Serie A-tittelen 7 ganger.

LES: «Ronaldo presenteres som Roma-spiller 7. juli»

I juni løp kontrakten til Maldini ut, og mange har undret seg over hvorfor forlengelsen ikke kom på plass. Betyr det at mannen bak suksessen var historie i klubben han har viet store deler av livet til?

Rett før direktøren skulle gå inn i «lediggang» kom bekreftelsen.

-Alt er på plass. Vi forlenget i siste øyeblikk, men vi gjorde det, bekrefter Maldini til italienske medier.

-Vi er glade for å ha kommet i mål, nå skal vi planlegge fremtiden så vi kan vinne mer. Vi har kommet litt sent i gang, men vi kommer til å ta inn den tapte tiden, kommer det fra «teknisk direktør» Maldini.

Når Maldini nå signerer på forlengelsen betyr dette også at han står inne for klubbens ressurser og planer. Nå skal det jobbes med detaljene!

LES: En stor dag i London: Tottenham har signert med Richarlison

AC Milan-supporterne kan puste lettet ut.