Bare 18 år gammel har Ohi Omoijuanfo sin lagkamerat i Røde Stjerne Marko Lazetic gjort seg såpass bemerket at klubber over hele Europa har vært i kontakt med den serbiske klubben for å få til en avtale.

Spissen som er uhyre effektiv foran mål valgte AC Milan mye på grunn av hans store idol Zlatan Ibrahimovic som allerede var en stjerne før han ble født. Selv om han har hatt lite førstelagsfotball har han allerede et rykte om å være «det neste store».

Les: Får Patrick Vieira det som han vil sparkes karrieren til Manchester Uniteds «player» non grata» i gang igjen til uken

Avtalen med AC Milan strekker seg helt fram til juni 2026.

Vi snakket med Mozzart Sports hovedjournalist Darjan Nedeljković, som dekker Red Star og har å ha fulgt utviklingen til Marko Lazetic tett.

«Da han dukket opp på ungdomsakademiet til Røde Stjerne, begynte historiene om at et slikt talent ikke hadde blitt sett siden Luka Jović. Han «ødela» sine jevnaldrende. Jeg snakker ikke bare om mål, han viste utrolige tekniske egenskaper. Det gjorde han også på en rekke turneringer i utlandet.

«Han begynte raskt å spille med eldre gutter, og han gjorde det veldig vellykket. Det var kjent at Red Star skulle overføre ham til førstelaget, og at han vil gå for store penger i serbiske termer. Han har en perfekt kropp når det kommer til kravene til moderne fotball, han spiller med begge føttene og klarer seg godt på liten plass»

Les på Popidol: Spotify velger løgner og konspirasjons podcaster Joe Rogan fremfor Neil Young