På tide å kalle tilbake kommandosoldaten Zlatan til Milano. (foto: galaxy, twitter)

Vi har sett det komme. De sportslige resultatene har det vært så som så med, der Milan har levd i skyggen av 4-5 klubber i Serie A. I motsetning til Manchester United, som fosser frem med overskudd uavhengig av resultater, har Milan kjørt seg ned i en gjørmete grøft. 

For ifølge La Gazzetta dello Sport viser regnskapet fra 2018/19-sesongen at klubben fra den rød/sort-stripete delen av Milan har blødd penger.

Les: Cavani klar for å nekte Icardi spilletid

Omsetningen skal ha falt godt over 6 prosent, der summen av nedgang på billettsalget, sponsorinntekter og inntekter fra spillesalg har ført til et underskudd på rundt 1,5 milliarder kroner.

Selv om det var forventet et underskudd i en fase med gjenoppbygging av klubben, må dette svi for de amerikanske eierne Elliott Mangement.

Den økonomiske situasjonen førte til at klubben kom i konflikt med UEFA’s regler om Financial Fair Play i sommer og ble kastet ut av Europaliga-kvalifiseringen.

Les på Popidol: Datteren til Lenny Kravitz og Lisa Bonet, Zoe, er den neste «Catwoman»

13. plass i Serie A så langt i sesongen tyder på at klubben ikke kommer til å sprette champagnekorken neste gang resultatet presenteres heller.

Trist for «djevlene» som har historie som strekker seg tilbake til 1899.

Derfor: Dette må være et passende prosjekt for Zlatan. Senk lønnsforventningene, reis tilbake til klubben du spilte for i perioden 2010-12 og løft den gamle storheten opp av gjørma. For oss blir dette den optimale legende-avslutningen på karrieren.

Les: «Svennis» nærmer seg ny trenerjobb