Marco Giampaolo

Tidligere Sampdoria manager Marco Giampaolo sikret seg en årslønn på 20 millioner kroner da idag ble ansatt som ny trener i den italienske storklubben AC Milan. -Ikke dårlig i en klubb som for noen dager siden annonserte kostnadskutt. 

Man skjønner økonomien bedre når man vet at manager Gennaro Gattuso, som hadde kontrakt i to år til sa fra seg restbetaling i kontrakten på gigantiske 110 millioner kroner. (med andre ord for de som er litt sakte i hoderegning, Gattuso hadde en årslønn på 55 millioner kroner).

Les: Bekreftet: Bayern München har solgt Mats Hummels

Gattuso hylles i Italienske medier med sin «veldedighet». Grunnen skal være at Gattuso vil sikre lønn til alle sine medarbeidere og kolleger de neste to årene, det skriver Sky Sports Italia.

Gattuso ble hentet inn som manager fordi han var en legendarisk AC Milan spiller med 13 års tjeneste. – Han er ikke noen mindre helt nå.

Les: Bekreftet: Manchester City og Kyle Walker enige

Giampaolo som ledet Sampdoria til en niende plass i Serie A har signert en toårskontrakt med klubben fra motehovedstaden. 51-åringen som også har ledet Empoli, Brescia og Cagliari har opsjon på et tredje år.