AC Milan erklærer sin kjærlighet til venstreback

Ivan Strinic
Top Article ad

Sampdoria var litt usikre på om venstreback Ivan Strinic ville gjøre det bra da han i sommer kom fra Napoli. – Derfor skrev de bare under på en avtale frem til denne sommeren.

Det har for å si det gått som en kule og det har ført til interesse fra en rekke klubber som kan få styrket stallen gratis.

Sampdoria direktør Daniele Pradi er skuffet, men kan ikke gjøre noe annet enn å bekrefte AC Milan har samtaler med Sampdorias venstreback Ivan Strinic for en overgang i sommer og sier:

«Strinic ‘har kontrakt med Sampdoria denne sommeren, og gir ham fri til å snakke med andre klubber. Han bruker det».

Ivan Strinic

«Jeg kan bekrefte at Milan har bedt om tillatelse til å snakke med spilleren,» fortalte han RMC Sport.

Sampdoria har ønsket en forlengelse og har strukket seg så langt de har kunnet økonomisk, men de har ikke fått det svaret de har håpet på, det ble spesielt vanskelig for noen uker siden da AC Milan skjønte hva som var iferd med å skje.

AC Milan sin manager Gennaro Gattuso har i sin nye rolle benyttet seg av sitt enorme kontaktnett. Gattuso som har 13 år som AC Milan spiller og med det Italienske flagget på brystet i en årrekke har en tiltrekningskraft på spillere langt utenfor Italias grenser. AC Milan manageren har på sedvanlig Italiensk vis erklært sin kjærlighet til Ivan Strinic og bekreftet samtaler.

«Han er en eksemplarisk profesjonell. Han signerte en kontrakt i 10 måneder, og vi visste hva forholdene var, vi burde prøvd å fått en sesong til», sier Daniele Pradi.

Ivan Strinic har spilt 14 league-kamper for Sampdoria denne sesongen.