Njet.

Chelsea-eier Roman Abramovich og flere andre forhandlere i krigen mellom Ukraina og Russland, skal ha blitt utsatt for kjemiske- eller strålingsvåpen.

Abramovich fikk symptomer på en mistenkt forgiftning etter et møte i Kiev tidligere denne måneden, har kilder nær eieren bekreftet overfor britisk media.

Den 55 år gamle milliardæren har siden kommet seg etter det påståtte angrepet angivelig utført av russiske agenter som ønsket å forstyrre fredsprosessen, skriver Wall Street Journal. Ukrainas utenriksminister advarer nå mot å spise og drikke noe som helst under møtene med Russland.

SISTE: Jobber hardt for å signere Joachim Löw før april

Symptomene var røde øyne, konstant og smertefull sår og avskallet hud i ansiktet og på hendene. Chelsea-eieren skal ha reist mellom Moskva, Ukraina og Tyrkia i sitt privatfly siden han la Chelsea ut for salg 2. mars og personer nær Abramovich har hevdet at han har vært involvert i fredssamtaler siden krigen brøt ut i slutten av februar.

Etter å ha blitt sanksjonert av den britiske regjeringen 10. mars, ble Chelsea-eieren beskrevet som en «pro-Kremlin-oligark» som hadde hatt et nært forhold til Vladimir Putin i flere tiår og har oppnådd økonomisk fordel på grunn av dette

EU fulgte deretter etter og sanksjonerte Abramovich, noe som førte til komplikasjoner for Chelsea i den daglige driften av klubben.

Salget av London-klubben er inne i siste fase og disse er de mest aktuelle kjøperne.