Et tilfeldig fly

Crystal Palace har vært så heldige å ha Aaron Wan-Bissaka sist sesong, hvis ikke, tror vi ville de ikke overlevd i Premier League. – Nå casher klubber, Manchester United gjennomfører sitt andre kjøp for sesongen. 

Sky Sports hevder å vite at Aaron Wan-Bissaka akkurat nå er på vei i et privatfly fra Biggin Hill Airport til Manchester.

Les: Bekreftet: Jasper Cillessen er ferdig hos Barcelona

Det er forventet at den 21 år gamle backen skal signere for Manchester United for en overgangssum rundt 45 millioner pund, og det kan da tyde på at overgangen vil gå gjennom i kveld.

Engelskmannen slo gjennom for Crystal Palace i fjor, og har vært det heteste navnet i ryktespaltene til United så langt i sommer.

Ole Gunnar Solskjærs første store signering i sommer skal være en realitet. United er enige med Crystal Palace om en overgang for Aaron Wan-Bissaka, melder BBC.

Les på Popidol: Teaser for den siste James Bond filmen til Daniel Craig er her

21-åringen vil angivelig gjennomføre den obligatoriske medisinske testen i løpet av kort tid. Den skal ifølge BBC gjøres unna før forsvarsspilleren reiser på ferie.

Det er ventet at Wan-Bissaka signerer en langtidskontrakt som vil gi ham en ukelønn på tett opp mot én million kroner. 21-åringen skal ha tjent rundt 100.000 kroner i uken i Crystal Palace.

Ifølge nettstedet Teamtalk skal overgangssummen på 50 millioner pund være kun to millioner pund lavere enn det Manchester City betalte da franske Benjamin Mendy ble hentet fra Monaco i 2017.

Aaron Wan-Bissaka har vært linket til Manchester United i lang tid. Manager Ole Gunnar Solskjær er avhengig av å forsterke høyresiden i forsvaret etter at veteranen Antonio Valencia ble løst fra sin kontrakt tidligere i sommer.
21-åringen har den siste tiden spilt U21-EM for England. Han imponerte stort i Crystal Palace-drakta sist sesong.