Holmbert Fridjonsson kan være tapt for Aalesund. Foto: @AAfk on Twitter

Aafk-spissen Holmbert Fridjonsson kan ende opp i Brescia i løpet av de neste dagene. Ved et eventuelt salg kan Eliteserieklubben gå på en millionsmell.

Forrige rapporterte flere medier at Holmbert Fridjonsson skal spille for Serie B-klubben Brescia når kontrakten hans i AaFK går ut. Verken spissen eller klubben har bekreftet opplysningene, men Fridjonsson er definitivt ferdig i AaFK etter denne sesongen.

Men Brescia jobber hardt for å få til en overgang allerede nå for spissen. Slik Sunnmørsposten forstår det, skal AaFK ha avvist et bud på 250.000 euro på Fridjonsson i forrige måned. Men det var før partene var klar over hvor alvorlig skaden AaFK-spissen pådro seg mot Sarpsborg 08 var.

Kan tape millionbeløp

Etter som islendingen er ute på ubestemt tid så ønsker ikke den italienske klubben naturligvis ikke å betale like mye for AaFKs toppscorer. Derfor kan en overgangssum bli på under halvparten av det som AaFK kunne fått om Fridjonsson haddespissen blitt solgt i forrige måned. Kunne klubben ha håvet inn en del penger for spissen.

Sluttfører avtalen

Og etter hva Sporten erfarer skal spilleren sette seg på et fly i morgen. Hvor han skal sluttføre avtalen som vil sende han til Brescia. Overgangsummen skal ligge på drøye 12 millioner kroner i utgangspunktet. Dog er det mest sannsynlig at han selges for smårusk til Serie A-klubben.