Har en finger med i det meste som skal skje fremover hos United. (foto: united, twitter)

Da nyheten var ute om at Mason Greenwood hadde rotet seg inn i noe alvorlig utenfor gressmatta, begynte det å jobbes hardt hos Manchester United. Først med å avdekke situasjonen i denne tragiske saken, så med å bistå med det lille klubben kunne gjøre for en av sine ansatte. Da det ble klart at spilleren United har satset mye på de siste sesongene kommer til å bruke tiden fremover på alt annet enn fotball, måtte plan B sparkes igang raskt.

Ifølge 90min har dette bragt United ut på jakt etter et nytt supertalent på høyrevingen. 90min hevder gjengen fra Old Trafford igjen har tatt turen til Ajax. Donny van de Beek ble hentet i i 2020, men har frem til den midlertidige overgangen til Everton vært en skuffelse for United-supporterne. Dette ser ikke ut til å skremme United-ledelsen fra igjen å sikte seg inn på en spiller fra Eredivisie.

Les: Tre storklubber vil redde Ronaldo fra Europa League

90.min hevder United har fulgt utviklingen til 21-åringen Antony, men planlegger nå å step up their interest før sommeren. Brasilianeren startet karrieren hos Sao Paulo med 37 seniorkamper (4 scoringer og 7 assists), ble hentet til Europa av Ajax i 2020 – hvor han siden ikke har sett seg tilbake.

Solide 21 scoringer og 18 assists på 71 kamper i Ajax-kamper har ifølge 90min fått speidere fra Manchester City, Liverpool og Chelsea til følge den unge høyrevingen.

Denne sesongen har Antony blitt skikkelig varm i Ajax-drakten og har vist at han leverer både i Eredivisie (7 scoringer og 2 assists på 18 kamper) og i Champions League (2 scoringer og 4 assits på 5 kamper). Omstendighetene rundt Greenwood har nå fått Manchester United til å posisjonere seg utenfor porten hos Ajax-boss Edwin van der Sar.

Les: Kaoset hos Emil Bohinen endte dessverre ikke med Pirlo som trener