900 millioner er ingenting etter United har fylt opp med Lukaku og Pogba penger

. (foto: united, twitter)

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær gjør det eneste riktige når kan kjemper med nebb og klør for å beholde både Romelu Lukaku og Paul Pogba. – Ikke bare kjemper han som manager for sine spillere, men han snakker også opp prisen. – Enhver klubb vil skjønne de må strekke seg mer etter en spiller som er ønsket enn en som ikke er det. 

Et eksempel fra i dag er angrepsspiller Marko Arnautovic som West Ham solgte billig fordi han ikke lenger var ønsket: Les: «Han kunne spasere frem og tilbake og skrike upassende ting over gjerdet»

Ifølge Sky Italia skal Manchester United være i arbeid med et bud på drøye 700 millioner kroner for Lazios serbiske midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic.

Den høyreiste boks-til-boks-spilleren er sammenlignet av mange med Paul Pogba, som kan være på vei ut, men interessen rundt ham har kjølnet etter en svak fjorårssesong.

Lazio-president Claudio Lotito skal angivelig be om 900 millioner kroner og være lite villig til å fire på prisen, men etter at Lukeku og Pogba er solgt vil det Lazio forlanger være småpenger.

Romelu Lukaku ønsker fortsatt å forlate Manchester United til tross for Ole Gunnar Solskjærs iherdige forsøk på å få belgieren til å bli værende.

26-åringen skal ifølge engelske medier ikke være fornøyd med behandlingen han har fått av sin norske manager.

Solskjær skal ha hatt samtaler med Lukaku og bedt spissen om å bli værende og kjempe for plassen, men nordmannen ser ut til å ha snakket for døve ører, ifølge kilder ESPN har snakket med.

Det ble også litt spekulasjoner da han uteble fra lagets trening i Australia, men han ble senere sett mens han trente alternativt med Anthony Martial.