800 millioner kroner er gjort klar for Lucas Hernandez

Mister moroa. (foto: hernandez, twitter)

På onsdag hevdet spanske Marca at Atletico Madrid-spilleren er på vei over til Bundesliga i januar. For La Liga-klubben er dette reinspikka fantasi.

Rykter er rykter, men vi blir alltid litt mistenksomme når en klubbpresident uttaler at: «Ærlig talt, jeg har ikke engang hørt om dette tilbudet.»

Lucas Hernandez skal ifølge Marca ha blitt lovet en nøkkelrolle i oppbygningen av nye Bayern München når spillere som Hummels, Müller, Robben, Ribery og de andre «gamlingene» skal byttes ut.

Les på Popidol: Tore André Flo gir oss fortsatt den beste julestemningen

Hernandez kjenner bare til Atletcio Madrid, etter å ha gått gradene fra ungdomstrinnet. Franskmannen skal ha undertegnet en kontrakt som løper frem til 2024, men spansk lov forutsetter at en utkjøpsklausul settes for hver spiller.

Les på F7: Én av fire foreldre vil gi dataspill til jul

Så hva skjer?

-Hernandez nekter for at det skal være samtale med Bayern München. For øyeblikket er Lucas Atletico-spiller og han ønsker å fortsette for oss. Ærlig talt, jeg var ikke kjent med tilbudet fra den tyske klubben. Vi skaper et lag og selger ikke, sier President Enrique Cerezo ifølge ESPN.

22-åringen Hernandez er på full fart fremover etter å ha vært en av nøkkelspillerne i Europaligaen forrige sesong og med deltagelse på vinnerlaget til Frankrike i VM.

Ikke bare Atletico som vil bygge opp rundt denne spilleren. (foto: hernandez. twitter)

Selv om Atletico hardnakket nekter for at noen ønsker å forlate Madrid, lukter det hold i disse ryktene. Ligger utkjøpsklausulen på rundt 800 millioner kroner og Bayern vil nok, blir Hernandez den nest dyreste forsvarsspilleren etter Virgil van Dijk.

Vi tror det skjer.

Les: Lovren: «Vi vet at vi kan klare det»