Kom seg så vidt tilbake før full virusstans. (foto: sane, twitter)

Det gjenstår fortsatt ett år igjen av Sanés kontrakt med Manchester City. Ingenting er avgjort om tyskerens videre trekk, men Bayern München har aldri skjult at de ser den naturlige plassen for et Tysklands største angrepstalenter er og blir i München.

Men Karl Heinz-Rummenigge og gjengen får tydeligvis konkurranse om 24-åringen som knapt har spilt fotball denne sesongen.

Vi lar agenten «selge Sané-historien»:

-Sammen med Sané skal vi diskutere med City hva neste skritt kan være. Det er ingen hemmelighet at Bayern er interessert, men andre toppklubber på tvers av Europa har også kontaktet oss om Leroy, sier agent Smoljan ifølge Sport Bild.

Les: Matthijs de Ligt trenger ikke å forlate Juventus

Da er overgangs-scenen fylt med de nødvendige rolleinnhavere for en suksessrik agent, men Smoljan beroliger i det minste med at Bayern slipper konkurranse fra klubber som Dortmund og RB Leipzig.

-Bayer er den eneste klubben i Tyskland som Leroy kan tenke seg sitt neste skritt. Der vil han ha forutsentingene for å oppnå målet sitt om å vinne Champions League, avslutter agenten.

Dermed er forutsetningen for klubbyttet lagt. Den som er best rigget til å gi Sané trofeet han setter høyest.

For Sanés del tror vi han først skal jobbe seg tilbake mot tidligere form – før agenten fargelegger salgsprospektet noe særlig mer.

Les: Martin Ødegaard kan ende opp som rival til Alexander Isak