40 000 møtte opp for å hylle Dani Alves som lovte å fortsette frem til VM i Brasil

La meg bare si det med en gang, jeg elsker Dani Alves. – Jeg innrømmer å ha vært i tvil innimellom, men nå som 36 år gammel kan han fortsatt begeistre massene.

Vi trodde det nærmet seg slutten da han i 2016 meldte overgang til Juventus etter åtte praktfulle år i Barcelona, vi trodde definitivt det snart var over da han året etter meldte overgang til Paris Saint-Germain. – Og nå i en alder av 36 år var vi overbevist om at «this it is» da han valgte i vår å ikke svare positivt på en forlengelse i Paris.Men til tross for at det er fryktelig langt til Sao Paolo og at vi ikke lenger kan se hans kamper på noen av de aktuelle TV pakkene som selges gleder vi oss stor over at det fortsetter. I TRE ÅR TIL!!.

Les: «Hands, hands, hands, hands. Alt er hands»

Over 40.000 gale fans hadde møtt opp da Dani Alves (36) ble presentert som Sao Paolo-spiller (selvfølgelig som nr 10). Han er motivert til å spille VM for Brasil i Qatar om tre år.

Les: Diego Forlán har brukt sommeren på å bestemme seg

– Jeg har en drøm å spille det neste verdensmesterskapet. Jeg har fortsatt mange mål i karrieren. Jeg vil ikke at noen skal tenke at jeg kommer til Sao Paolo for å avslutte karrieren. Jeg har fortsatt mange mål, sa høyrebacken, som var kaptein for Brasil under Copa America-seieren i sommer, da han ble presentert.

Les på Popidol: Ville ikke ha modeller som var store eller som kunne stå og tisse

Les på Helsesjefen: Ny studie: Bare ti minutter med hund eller katt reduserer stress