23 åringen har scoret 8 mål allerede og vekket interessen til Pep Guardiola

Nicolas Pepe

Pep Guardiola har som vane å vinne med alle de lagene han har vært manager for. Sist sesong vant Manchester City Premier League og nå topper de tabellen igjen med Pep i førersetet. 

Det er en synlig egenskap som gjør han unik i fotballverden. Pep Guardiola er tydelig på hva han liker og hva han ikke liker. – De som spiller for han, selv om de blir vraket, forteller de vet i detalj hva som kreves av dem og er de i tvil forteller det som trolig er verdens beste manager hvordan de skal klare å møte hans krav.

Les: Har lyst til å være med på reisen videre

Hans åpenhet og tydelighet gjelder også de som ikke spiller for han, men som har fanget hans interesse. – Det finnes nesten ingen spillere som ikke vil spille for Manchester City og Pep Guardiola.

Manchester City har ifølge The Times satt fokus på Lilles angrepsspiller Nicolas Pepe. Pep Guardiola vil ha mer festfotball og mener at Pepe har de kvalitetene som trengs for å spille med de «store gutta»

Pepe, som signerte for Lille i 2017, har scoret åtte mål på 12 kamper denne sesongen, samt 7. assists i Ligue 1. – Lille befinner seg på en sterk 3 plass.

Les: Juventus ønsker Manchester United-spiller

Lille mener de trenger 44 millioner pund for å la en gå. Nå er ikke Manchester City alene så det kan bli vesentlig dyrere, spesielt hvis han fortsetter å gjøre det bra. Lyon skal ha budt 25 millioner pund i sommer, men fått nei. Southamption var frempå med et bud på 12,5 millioner pund og fikk naturlig nok også nei. – Også Barcelona og byrival Manchester United har meldt seg på i det som ser ut til å bli en vanvittig budrunde.