Ainsley Maitland-Niles

Ainsley Maitland-Niles kom til Arsenals akademi som liten gutt i 2003, allerede da var han rimelig allsidig, en egenskap han har tatt med seg inn på Arsenal sitt A lag. – Som oftest har Niles spilt midtstopper eller høyreback.

De siste årene har det blitt lite spilletid og i vinter ble et utlån til West Bromwich organisert for å få mer tid på gresset. Maitland-Niles har kontrakt med Arsenal frem til sommeren 2023, men Daily Mirror skriver at han kommer til å dra videre allerede i sommer.

Les: LeBron James tar eierposisjon i Liverpool

Ainsley Maitland-Niles ønsker å kjempe seg tilbake til Englands landslagstropp og for det trengs mer enn det Arsenal tydeligvis er villige til å gi. – Flere klubber er på tilbudssiden Wolverhampton, Leicester City og Southampton har alle kontaktet Arsenal med løfte om en pose med penger og plenty spilletid.

Maitland-Niles er denne sesongen kjent for to assist i 28 opptredener. Han har hatt fem A-ligaopptredener med England og var sist med Gareth Southgates landslagstropp i november i fjor. I den siste samlingen nå i mars havnet han igjen utenfor landslagstroppen.

Les på Engelske Klubber: Aston Villa forlenger med Ezri Konsa