Vet at spilletid er alfa omega, ikke draktfargen.


De siste ukene har den offensive midtbane-spilleren blitt linket til Liverpool, med Manchester United også lurende i skyggene. Ikke akkurat hverdagskost for en Hoffenheim-spiller, men 21-åringen lar seg tydeligvis ikke distrahere.

Min klare plan er å spille for Hoffenheim neste sesong, begynner Baumgartner ifølge Bulinews.

Les: Manchester City blir overgangsvinduets største vinner

I mars forlenget 21-åringen kontrakten med Bundesliga-klubben til 2025. 71 kamper for Hoffenheim som 21-åring, sier mye om potensialet til spilleren med 16 scoringer og 13 assists, men noe Premier League vil han ikke tenke på.

Les på F7: Vipps lager gigant sammen med Mobilepay og Pivo

-Jeg mener jeg har den største muligheten til å utvikle meg videre her. For meg betyr det å spille fast på høyeste nivå med rom for forbedringer, sier en voksen 21-åring.

Vakkert.

Les: Sergio Ramos i intense forhandlinger!