Akter ikke å vente på Hazard. (foto: real twitter)

Det ble tomt hos Real da Cristiano Ronaldo bestemte seg for stripete drakt. Siden 2018 har spanjolene lett etter den ultimate erstatteren til portugiseren. Valget endte på Hazard, men belgieren har fortsatt et stykke igjen før han er i form til å møte forventningene. Men hva gjør vel det når Real allerede har spilleren med stor S i troppen.

Real Madrid strakk seg langt da de skulle hente den brasilianske tenåringen Vinicius Jr. i 2018. 45 millioner euro sa sitt om forventningene til den unge vingen, men få hadde trodd at han som 20-åring har grabbet til seg Ronaldos plass på venstesiden i angrepet.

Les: The Athletic: Tottenham får signaturen Mourinho bare må ha på plass

Noen kamper ut i sesongen fremstår Vinicius Jr. som en av Zidanes viktigste spillere. Eden Hazard var tiltenkt rollen, men mens belgieren «somler» med å få orden på skader og form, nøler ikke den unge brasilianeren.

På slutten av september gjorde Vinicius seg til matchvinner i 1-0 seieren over Real Vallodolid, fire dager sendere sendte han Real i ledelsen mot Levante og åpnet opp for Benzema-scoring og 2-0 seier.

Spanske Marca beskriver brasilianeren som Reals nye lykkebringer. Fortsetter Vinicius utviklingen, skal Hazard få kjørt seg når han har rehabilitert seg klar. For Zidane kommer brasilianerens tidlige gjennombrudd hvertfall som bestilt.

Les: Le Parisien har knakende gode nyheter til Liverpool