2 x elendig timing fikk Sergio Ramos til å krype

Er du klar for det som skal til for å løfte Real?

Det er unødvendig å skrive noe om hvordan stemningen er i den hvitdraktede delen av Madrid om dagen. En tilværelse som passsive tilskuere når Champions League-trofeet skal deles ut, bør fortelle det meste. Men når selveste Sergio Ramos går ut og innrømmer at han har gjort en feil, da må det med. Vi kan hvertfall ikke huske forrige gang det skjedde.

Sergio Ramos er selve symbolet på fotballspillere som har klokketro på egne vurderinger og valg, og står fjellstøtt i stormene.

Men nå var det såpass ille at Real Madrids forsvarsklippe og kaptein måtte ut å forklare seg. For i retroperspektiv blir den frivillige utvisningen og karantene i den skjebnesvangre returkampen mot Ajax stående som eksempel på hvor feil det kan gå.

Timet litt dårlig, denne gangen. (foto: real, twitter)

Les: Solskjær forsvarer de Gea – steinansiktet Van Gaal visste bedre

Det hjalp heller ikke for supporterne at de fikk vite om at mens Real forsvant ut av Champions League, var Ramos opptatt med å bli filmet til dokumentaren om seg selv…

-Vi fotballspillere vil helst la beina tale men sånn har det ikke vært denne sesongen. De siste ukene har vært katastrofale, og jeg akter ikke å gjemme meg. Var det feil av meg å få gult kort i Amsterdam? Uten tvil. Det innrømmer jeg 200 %. Var jeg med på filmopptak under kampen? Det var noen forpliktelser jeg hadde, men jeg trodde på ingen måte at kampen ville utvikle seg på denne måte, skriver Ramos på Twitter.

Unnskyld.

Tøft, Ramos. Vi må innrømme at vi liker den nye siden av deg, også.

Plass til en «excusa»-tatovering? (foto: ramos, twitter)

Les: Fransk keeper signert: «Han har enorm erfaring»