Dejan Kulusevski

Sky Sports og Juventus og Atalanta er enige om en avtale av 19 år gamle Dejan Kulusevski, som denne uken skal til en medisinsk kontroll i Torino-klubben.

Juventus meldte seg etter hvert til kampen om 19 år gamle Dejan Kulusevskis underskrift sent mandag kveld, og nå skal partene bli enige om en overføring av den Parma-leide Atalanta-spilleren. – Dejan kom til Atalanta allerede for tre år siden og har vært en del av deres ungdomsatsing.

Les: Inter Miami har ansatt sin første manager

Dejan som kommer fra Stockholm bestemte seg tidlig for å bli proff fotballspiller, da han var 6 år gammel begynte han med barnefotball hos Brommapojkarna og ble der til han var gammel nok til å reise ut, 16 år gammel.

Kulusevski ankommer Torino denne uken, hvor han forventes å gjennomgå den obligatoriske medisinske sjekken – Sky Sport Italia skriver at det trolig vil være torsdag eller fredag denne uken.

Partene skal enige om en avtale på rundt 320 millioner kroner samt bonuser opp til 100 millioner kroner.

Kulusevski er for tiden leid ut til Parma, der han har imponert det siste halvåret. Det gjenstår å se om den unge midtbanespilleren blir i Parma i sommer, eller om Juventus vil ha Kulusevski til Torino umiddelbart. – Vi tipper det siste.

Les: James Pallotta håper å cashe inn milliarder på salg av Roma